Då var ett moment över...puh

Idag hade vi redovisning då och det gick helt okej. Tyckte att kritiken från lärarna  var bra. Ingen negativ kritik precis...Välbalanserat var en beskrivning. Hur är nåt som är välbalanserat egentligen? Antingen ganska mediokert eller så är det så bra att man inte hittar nån speciell kritik att ge. :-)Nu är det bara att vänta och se hur det går. Får snart börja plugga till Kalkyltenta, men ska väl ha en mysig fredagkväll först. Lite ostbollar och lite IDOL. Kanske slinker ett glas rött vin ner i strupen också...

Har rotat runt lite i L.s gamla barnkläder och hittade lite plagg att plocka fram till V. Bra med ett klädlager att välja ifrån då det behövs dagiskläder. Annars vill man ju gärna köpa nya kläder...men just till dagis är det bra med lite sämre grejer. Nu målar dom med limfärg som ve och fasa inte går att få bort från kläderna. Jaja, det dom målar blir jättefint i alla fall. Min lilla konstnär på 2 bast :-)

Ha en superhelg!♥


Redovisning ett ständigt magont...

Jag är ju heeelt värdelös på att uppdatera min blogg...men får skylla på ett väldigt intensivt skolarbete just nu. Har hållit på med ett projekt i skolan som handlar om att automatisera en verkstad och göra lönsamhetsbedömning på olika automatiska lägen. Riktigt kul faktiskt! Men ack så mycket tid det har tagit. Hinner knappt plugga nåt på de två tentor som väntar nästa vecka.

Undras varför en redovisning ska behöva göra en så nervös. Jag har ju inga problem att snacka annars, så varför ska man plötsligt få tunghäfta då det är dags för presentation? Det har jag aldrig fattat! Ja, ja det går säkert bra imorgon. Överleva lär man ju göra...Men hade jag haft en tidsmaskin här och nu hade jag nog ändå slängt mig in i denna på fem röda sekunder och bett om att bli förflyttad till den 23: på kvällen då allt är över och jag får träffa min trevliga klasskamrater på Pelikan.

Jag drömde i natt att jag fick ett C i projektet...kändes inte så jättebra efter allt slit. Förväntar mig MINST ett B ialla fall. Kan inte minnas att jag nånsin har drömt några sanndrömmar så jag hoppas att jag hade fel även i denna dröm.

Nu ska jag ställa mig i ett tomt rum och prata inför en låtsaspublik och känna mig allmänt löjlig...

RSS 2.0